Shrnutí roku 2012

02.01.2013 13:13

Rok 2012 byl plný zajímavých intenzivních tréninků. Velký dík patří všem trenérkám, které s náma měly trpělivost. Hlavně se mnou. :-) Jmenovitě velké díky Martině Vaškebové, Marti Wasserbauerové, Kristě Půdové, Terce Králové a HLAVNĚ Peti Ušelové a Nikol Hanačíkové.

Další velké poděkování patří ostatním členům ROSY a dalším agilitním kamarádům za pefektní atmosféru na intenzivkách, závodech a všech akcích, které spolu trávíme. :-)

Největší díky patří ale především mým pejskům. Obě holky jsou zapálené do každého mého nápadu a s radostí plní všechny mé výmysly. Kesska se plně přizpůsobila našemu způsobu života. Začlenila se krásně do smečky psů, s kterými trávíme nejvíce času a s Inesskou jsou skvělá dvojka.

Největší radost mi dělá fakt, že obě moje "holky" jsou perfetní parťačky nejen na naše aktivity, ale především do normálního běžného života. Na procházkách i všech výletech jsou naprosto dokonalé. Jsou přátelské k lidem i většině ostatních psů (pokud nějaký cizí "nezajímavý" nevychovanec k Inessce nevhodně nečmuchá :-)). Jsem ráda, že mám psy, které mohu vzít sebou kamkoli, vyrazit s nimi na dovolenou, nechat je v hotelovém pokoji, pustit je volně na procházce... Jsou prostě dokonalé. Holčičky, díky. :-) <3