listopad - prosinec

25.12.2013 22:02

3.11. listopadová neděle patřila intenzivnímu tréninku s Terkou Královou. Bylo to opět narychlo a opět super. Až na můj skluz po zadku, se nám s Inesskou překvapivě docela hodně dařilo.

10.11. víkend s Terkou nás namlsal a vyrazily jsme do Horky nad Moravou na dvojzkoušky. Poprvé v kategorii A2. Bohužel 2x disk. Ale pěkné běhy a vždycky jen malá chybička. Jinak byly závody skvělé - výbornéé jídlo, prostředí a radost z běhání. Kesska procházkovala.

1.12. superlativy z Horky nás už při cestě zpátky namlsaly na přihlášení se na dvojzkoušky do Sedliště. Výlet to byl super, ale běhy se nám moc nepovedly. Nebo spíš nepovedly. :-) Ale bylo to přesto fajn zakončení sezony. Povedl se nám náběh - docela těžký. Takže vlastně hurá! :-)) Kesska závody v hale moc nezvládá, takže se proháněla s juniorkou Chilli po poli u haly. :-)

8.12. jsme si zaběhaly pod vedením Kristy Půdové v Bytrovanech. Trénovaly obě holky a bylo to s oběma super! :-) 

13.12. pátek 13. jsme se vypravily do Havířova za paní Andreou Dunovou, která dělá Dornovu metodu. Obě holky jsem chtěla nechat po sezoně prohlídnout. Obě měly pár blokací a nesrovnalostí, ale všechno bylo napraveno. Protože jsem chtěla zkusit, co psí holky podstupují, byla jsem objednaná taky. Všechny tři jsme jely napravené a spokojené domů chystat Vánoce. :-)

26.12. jsme se zúčastnili každoročního štěpánského pochodu. Tentokrát byla účast velmi hojná. Procházka byla super a to včetně občerstvení klasicky U hřiba ve Zlíně na Majáku. 

Překrásnou koláž udělala Martina Šuterová a společnou fotečku vyfotil Marek Havlík.